Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Με αφορμή το story «Παλυβού» η δημοσιο - γραφική πένα κάνει τα παλαβά της με sfedona!

Με το που ολοκληρώθηκαν οι  ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ   η κυρία  Ευδοκία Δημητριάδου διαμαρτύρεται, με ιδεαλιστικό χαρακτήρα και απόσταση από την πραγματικότητα...και καταγγέλλει :
                                                     Κανιβαλισμός στη Νεμέα το 2013!
Η κυρία Ευδοκία Δημητριάδου,που είναι συνοδός – ξεναγός Ελληνικών γκρουπ,ισχυρίζεται ότι παρότι αποδέχθηκε την πρόταση,από το Κτήμα Παλυβού,να παρουσιάσει οπτικό υλικό από τον  ταξιδιωτικό οδηγό Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Χώρες,το Κτήμα Παλυβού αναίτια αθέτησε την συμφωνία....
Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι η κυρία Ευδοκία Δημητριάδου,πέρα από τις όποιες φαεινές ιδέες που μπορεί να έχει...παραδέχεται,με ότι αυτό συνεπάγεται,ότι: ήξερε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν είχε καταχωρηθεί στο συνολικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων  ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ
*Δεν συμπεριλαμβανόταν όμως και στο πρόγραμμα: ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟΥ !
Παρ' όλα αυτά η tour leader  Ευδοκία Δημητριάδου,αφού δεν κατάφερε  ,ως άλλος  Φιλέας Φογκ ,να κάνει το  Γύρο του Κόσμου σε 80 ημέρες...περιορίστηκε στο να συγγράψει το Γύρο του Κόσμου σε 80 Χώρες,σε τουλάχιστον 15 χρόνια... και τώρα τας λεωφόρους οδούς φεύγων επί τας ατραπούς βάδιζε, αψευδεῖ δε προς άκμονι χάλκευε γλῶσσαν...ότι τάχα είχε προσκληθεί στο Κτήμα Παλυβού !
                                Διαβάστε:
                Εξώδικη πρόσκληση Γ.Παλυβού
Δεν θα κάναμε καμία αναφορά στο συγκεκριμένο περιστατικό,αν η κυρία Ευδοκία Δημητριάδου δεν έβρισκε στην Κορινθία τον γνωστό υπηρέτη - Πασπαρτού...
Που με αφορμή το story  «Παλυβού» κάνει τα παλαβά του!

γράφει η δημοσιο - γραφική πένα...
                           ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ...ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ 2013
... και ο Σέρλοκ Χoλμς της κορινθιακής δημοσιογραφίας συμπεραίνει:
Σ.Σ Έχει να απαντήσει κάτι συγκεκριμένο η εταιρία του κ.Παλυβού; Η καταγγελία της κας Ευδοκίας Δημητριάδου είναι και σοβαρή και τεκμηριωμένη. 
*Τεκμήριο αν δεν απατώμαι είναι το συμπέρασμα βάσει αποδεικτικών στοιχείων...
Τα όσα καταγγέλονται,γράφει η δημοσιο - γραφική πένα...αποτελούν σίγουρα δυσφήμιση για την Νεμέα και τις γιορτές "οι μεγάλες μέρες της Νεμέας"!
                                                  Και γ@mώ τα συμπεράσματα!!..
Ο τίτλος  ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ...ΑΠΡΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΑΣ 2013 που η δημοσιο - γραφική πένα  επέλεξε,σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος by  sfedona
                                  έχει την αναγκαία αντιστοιχία τίτλου και κειμένου;
...όταν η ίδια η κυρία  Δημητριάδου λέει:« Έτσι είναι οι αντιπρόσωποι του Ευ Ζην στην φιλόξενη Νεμέα? Ευτυχώς όχι. Γιατί με υποδέχτηκαν ζεστά άλλοι τρεις μεγάλοι οινοποιοί που έδειξαν το εξελιγμένο πρόσωπο των οινοποιών και αντιπροσώπων της μεγάλης δύναμης της Νεμέας. Ο Κανιβαλισμός αν και υπάρχει, ευτυχώς είναι μεμονωμένο περιστατικό...»
                                                           Είναι προφανές ότι:

              Η  “Ανθρωπιστική Αποστολή” στο αντιπολιτευτικό λόμπι της Νεμέας... Εξετελέσθη ! 
                                                          ...με sfedona!