Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Την Δευτέρα 21 Οκτώβρη , στο πλαίσιο της προεκλογικής άσκησης "κοινωνική πολιτική" εγκαινιάζεται το κοινωνικό φαρμακείο Κιάτου...

 Την Δευτέρα 21 Οκτώβρη,στις επτά το απόγευμα, στο  Κέντρου Υγείας Κιάτου θα γίνουν τα  εγκαίνια του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου  Σικυωνίων .
Την ώρα  που το κράτος καταβάλει μία συστηματική προσπάθεια εκφυλισμού του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας - υπονομεύοντας την έννοιά της ,ως καθολικού δικαιώματος....  Ο Δήμαρχος  Σικυωνίων ,στο πλαίσιο της  προεκλογικής άσκησης  "κοινωνική πολιτική" ,θα δώσει την δική του απάντηση στις ανάγκες της κοινωνίας και των ασθενών,που κατά πως φαίνεται... Για τον δήμαρχο  Σικυωνίων ,αλλά και σύσσωμη τη δημοτική πλειοψηφία, επικεντρώνεται και εξαντλείται... στην εθελοντική  προσφορά  των πολιτών με τη συνδρομή ιδιωτών παρόχων υγείας,όπως είναι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και ο Ιατρικός   Σύλλογος Κορινθίας!
 Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου  Σικυωνίων  απευθύνεται αποκλειστικά σε ανασφάλιστους άπορους που θα μπορούν να εντάσσονται στο προεκλογικό πρόγραμμα - ορισμένου χρόνου  - μετά από την έγκριση της δημαρχιακής επιτροπής και σύμφωνα με το πως αυτή αντιλαμβάνεται την σπουδαιότητα του ασθενή και των αναγκών του...ενδεχομένως σε συνάρτηση και με τις δικές της εκλογικές ανάγκες...

Εντύπωση μας έκανε το κάλεσμα που διαβάσαμε στο site του Δήμου "...όσοι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου έχουν στην οικία τους φάρμακα που δεν τους είναι απαραίτητα...μπορούν να τα προσκομίζουν στο Δημαρχείο (γραφείο 7) ή τα Κ.Ε.Π. του Δήμου μας."
Υπάρχει περίπτωση μετά... να κατηγορηθούν ότι έκαναν καταχρηστικές συνταγογραφήσεις των συγκεκριμένων φαρμάκων ;