Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ασυλία τέλος... Ενώπιος ενωπίω με την δικαιοσύνη ο Μπούκουρας

 
Ανοίγει πλέον ο δρόμος να  βρεθεί και ο  Μπούκουρας  ενώπιος ενωπίω με την δικαιοσύνη...
 Σύμφωνα με το αποτέλεσμα, στο αίτημα άρσης ασυλίας, 246 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και βρέθηκε ένα άκυρο ψηφοδέλτιο, που είναι του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Κατά την διαδικασία οι σινιέ κουστούμ' λακέδες της χρυσαλήτικης συμμορίας -του Μιχαλολιάκου - ζήτησαν  την άρση της ασυλίας τους, προκειμένου -όπως υποστήριξαν- να λάμψει η αλήθεια...
 Να θυμίσουμε πως στο διαβιβαστικό του ανακριτή ο Μπουκούρας κατηγορείται για  συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με στόχο την προσβολή του πολιτεύματος -  κατά παράβαση του άρθρου 134 του Ποινικού Κώδικα.
Σύμφωνα με το άρθρο 134 (διαβάστε εδώ) «τιμωρείται ακόμη και με ισόβια ή  με πρόσκαιρη κάθειρξη (από πέντε έτη έως είκοσι έτη),όποιος επιχειρεί με βία ή απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητας του ως οργάνου του Κράτους, να καταλύσει ή να αλλοιώσει το δημοκρατικό πολίτευμα» .
Στο διαβιβαστικό περιγράφεται αναλυτικά η παράνομη δράση του Μπούκουρα, που επιπρόσθετα κατηγορείται ότι πουλούσε προστασία σε καταστήματα του Νομού.
Συγκεκριμένα το διαβιβαστικό αναφέρει: «Ο βουλευτής Κορινθίας Ευστάθιος Μπούκουρας διακινεί και αποθηκεύει οπλισμό και έχει απόλυτο έλεγχο της δράσεως των πυρήνων της οργανώσεως στο Νομό Κορινθίας, δίδει εντολή οργανώνει ή εγκρίνει εκ των υστέρων επιθέσεις κατά αλλοδαπών μεταναστών, περαιτέρω δε εγκρίνει παρανόμους πρακτικές παροχής "προστασίας" από στελέχη της οργανώσεως σε καταστήματα της Κορίνθου του Κιάτου και του Ξυλοκάστρου».