Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Τον δρόμο για Κορυδαλλό πήρε και ο Μπούκουρας

Τελικά οι μικροκομματικές δολιχοδρομίες ευτυχώς ελάχιστων "ελαχίστων" πολιτικών ταγών της...κορινθιακής νομενκλατούρας,που κάνοντας  μικροπολιτικό παιχνίδι 
προσπάθησαν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα,παρουσιάζοντας τον Μπούκουρα ως
Προφυλακιστέος και ο Μπούκουρας παρά τις όψιμες «αποστάσεις» του από τη Χρυσή Αυγή "μωρά παρθένα" δεν έπιασαν τόπο.. 
Ο χρυσαυγίτης βουλευτής κρίθηκε προφυλακιστέος,ύστερα από τη σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέα και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ,απ' όπου αύριο θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο  Μπούκουρας απολογήθηκε επί 7ωρο, από τίς 10.30 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής,ενώπιον των ειδικών εφετών ανακριτριών, Ιωάννας Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου  και αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται,καθότι όπως αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα δεν ήταν μέλος της Χρυσής Αυγής αλλά «φίλος» αυτής καθώς προέρχεται από άλλο πολιτικό χώρο!
 "Αυτό που επίσης πρέπει να ξεκαθαριστεί, είναι ότι ο οποιοσδήποτε εκλέγεται βουλευτής με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, η βουλευτική του ιδιότητα δεν τον καθιστά αυτομάτως μέλος του κόμματος, αλλά είναι εκπρόσωπος της εκλογικής περιφέρειας που εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο..." αναφέρει ο συντάκτης του απολογητικού υπομνήματος,του κούμπουρα ...Προσπερνώντας την δήλωση Μπούκουρα που είναι αναρτημένη στο site της Χρυσής Αυγής αλλά και είναι "υιοθετημένη" στο προσωπικό του χρονολόγιο,στο facebook,από τον  Μπούκουρα."Επειδή δημιουργήθηκαν διάφορες παρερμηνείες από τους γνωστούς κύκλους της παραπληροφόρησης μετά την δημοσιοποίηση του Δελτίου Τύπου του δικηγόρου μου κυρίου Αλέξη Κούγια έχω να δηλώσω ότι: Είμαι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου εκλεγμένος με τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, του οποίου αποτελώ αναπόσπαστο μέλος. Ουδέποτε διαχώρισα την θέση μου από τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματός μου".αναφέρει στη δήλωσή του ο Μπούκουρας.  
Ποτέ δεν περίμενα ότι θα κοιμηθώ φούρναρης... και θα ξυπνήσω βουλευτής ισχυρίστηκε,στο υπόμνημά του,ο χρυσαυγίτης "κούμπουρας" 
επιδιώκοντας...  να διαχωρίσει την θέση του από το χρυσαλήτικο μπουλούκι...
Πως να μην κοιμηθεί φούρναρης και να ξυπνήσει βουλευτής ...
Δείτε το απολογητικό υπόμνημα του  Μπούκουρα...
Όταν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και νυν υποψήφιος δήμαρχος Κορίνθου,με την στήριξη της Ν.Δ, Βασίλης Νανόπουλος,αλλά και ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Κορινθίας Ιωάννης Βαφειάδης και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νεμέας Γεώργιος Γεωργούσης και ο δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος "στάζουν μέλι" για τον Μπούκουρα!
Αλλά και το δημ. συμβούλιο της Νεμέας - προφανώς με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Βαγγέλη Ανδριανάκου- γνωμοδοτεί  για την άψογη συμπεριφορά του Μπούκουρα και...ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου δεν κατάλαβε τίποτα για τα "νταβατζιλίκια" του κούμπουρα...καθότι απορροφημένος με το τραμπολίνο και τον "εθελοντισμό" στη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία...