Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Βουδούρης: Ο Τατούλης αιωρείται σε έναν τόπο που υπάρχει μόνο στη φαντασία του

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, απαντά στα περί «αλεξιπτωτιστή» που τον χαρακτήρισε ο Πέτρος Τατούλης, σημειώνοντας:
«Ο κ. Τατούλης σε πρόσφατη συνέντευξη δήλωσε με αυταρέσκεια πως έχει εκπληρώσει απολύτως όλες τις υποσχέσεις του και, χάρη σε αυτόν, η Πελοπόννησος έχει γίνει λίγο - πολύ μια μικρή Ελβετία, που τη ζηλεύει όλη η Ευρώπη! Κάτι που μόνο εγώ, δήθεν ο «αλεξιπτωτιστής», δεν γνωρίζω. Μάλλον ο κ. Τατούλης δεν προσγειώθηκε ποτέ στην Πελοπόννησο αλλά αιωρείται σε έναν τόπο που υπάρχει μόνο στη φαντασία του». Αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της διοίκησης του κ. Τατούλη αυξήθηκε η ανεργία στην Πελοπόννησο κατά 122%, και προσθέτει:
«Ο κ. Τατούλης αρέσκεται στον ισχυρισμό ότι απορρόφησε πολλά κονδύλια από το ΕΣΠΑ, αλλά αποφεύγει να πει πού κατέληξαν. Σε ποιες εταιρείες που πληρώθηκαν χωρίς να παραδώσουν έργο, σε ποιους δρόμους οι οποίοι έχουν καταρρεύσει και παραμένουν κλειστοί, σε ποια έργα, χωρίς σχεδιασμό αλλά άκρως επικερδή για συγκεκριμένους εργολάβους, καταναλώθηκαν».
Τέλος, ο κ. Βουδούρης τονίζει πως «ο κ. Τατούλης όμως δεν θα μπορέσει να αποφύγει να δώσει εξηγήσεις για την αδιαφανή διοίκησή του», τονίζοντας: «όχι σε μένα προσωπικά βέβαια, αλλά στους πρώην στενούς συνεργάτες του, που απηύδησαν από τον συγκεντρωτισμό και τις αυταρχικές του μεθόδους, και κυρίως στους πολίτες της Πελοποννήσου».