Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Νίκος Ζαχαρόπουλος: "στα cafe του χαμένου χρόνου......και σχόλιο ουδέν."

Με δελτίο τύπου ο Νίκος Ζαχαρόπουλος επιχειρεί να βάλει φρένο σε à la carte πολιτικούς εκτιμητές  και μη... που αυτό το καιρό κάνουν το "αγροτικό" τους
στα cafe του χαμένου χρόνου...στον πεζόδρομο του Κιάτου.
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο τύπου του Νίκου Ζαχαρόπουλου:
'Με αφορμή δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, και όχι μόνο, που αφορούν την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για τη διεκδίκηση του Δήμου Σικυωνίων,  ενημερώνω  τα Μ.Μ.Ε. και μέσω αυτών τους Συνδημότες μας τα εξής.
-Από τον Μάη του 2013 άρχισε η συγκρότηση του Συνδυασμού με την επωνυμία ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ.
Ήδη η συγκρότησή του από πλευράς στελεχών είναι σε άριστο επίπεδο, συντάσσεται το πρόγραμμά του και θα διεκδικήσει, το Δήμο Σικυωνίων με επικεφαλής τον υποφαινόμενο,[ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ] ως ανεξάρτητος και καθαρά Αυτοδιοικητικός  Συνδυασμός.
-Το κάλεσμα  ενότητας που έκανα, εντάσσεται στη λογική του όλοι μαζί να εργασθούμε με ομοψυχία  ,σε μια εποχή ανθρωπιστικής κρίσης, για το καλό του τόπου και των Δημοτών μας. Το ότι δεν υπήρξε ακόμα ανάλογη ανταπόκριση αφορά του ίδιους τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να είναι υποψήφιοι και φυσικά αυτό θα το κρίνουν οι Συνδημότες μας .

-Κάθε τι  διαφορετικό που γράφεται και ακούγεται είναι άνευ αντικειμένου και στο πνεύμα της ηρεμίας που απαιτούν οι δύσκολες εποχές που περνάμε της οικονομικής  κρίσης  και του σεβασμού των συμπολιτών μας δε θέλω να το σχολιάσω..."