Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Άστραψε και βρόντηξε η Ζωή...μέσα από το κανάλι της Βουλής!

Μπαράζ επιθέσεων της Ζωής Κωνσταντοπούλου μέσα από το κανάλι της Βουλής. 
«Εκείνοι που έχουν αποφασίσει να σκοτώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, εκείνοι που έχουν υπογράψει συμβόλαιο πολιτικού θανάτου του ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αναλάβουν και την ευθύνη», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνέχισε: «Οι βουλευτές που αποτελούσαμε και αποτελούμε μέλη αυτή της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κάτι άλλο υπηρετήσαμε». 
«Η βουλή δεν αυτοκαταργείται. Δεν αυτοδιαλύεται. Λειτουργεί και έτσι προβλέπεται να γίνεται. Είναι λυπηρό να επιχειρείται στην πραγματικότητα η αποτροπή της συνεδρίασης της Επιτροπής. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να λέγεται ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμμετάσχουν στην ειδική επιτροπή επειδή η πρόεδρος της Βουλής δεν έχει την αρμοδιότητα», σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 
Επιπλέον  η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ότι κυκλοφόρησαν ανώνυμα ένα έγγραφο με το οποίο χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα για την πρόεδρο της Βουλής με στόχο να ματαιώσουν τις συνεδριάσεις των Ειδικών Επιτροπών. 
«Μόνο θλίψη προκαλεί ότι προσποιούμενοι ότι εκπροσωπούν τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει παλέψει με τρόπο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, επιχειρούν να ματαιωθούν οι συνεδριάσεις των Επιτροπών», υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. 
«Να παρακαλέσω ως πρόεδρος της βουλής και της επιτροπής όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες και τα κόμματα και τα μέλη της επιτροπής αυτής να αναλογιστούν την ευθύνη να ματαιώσουν με την απουσία τους την ολοκληρώσει της εξέτασης του κ. Στουρνάρα για το σκάνδαλο των σκανδάλων της υπόθεσης Siemens» κατέληξε η πρόεδρος της Βουλής.
Η συνεδρίαση δεν είχε την απαραίτητη απαρτία και η Επιτροπή διακόπηκε για το μεσημέρι της Τρίτης στις 14:00.