Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Συμμετοχή και ψήφο “κατά συνείδηση” από τον Δημήτρη Ραψωματιώτη πλέον, στο Επιμελητήριο

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, λέει ο σοφός λαός μας.
Και στο Επιμελητήριο από νωρίς φάνηκε ότι δεν είναι καλή η αρχή.
Πέντε συνδυασμοί συμμετείχαμε στις εκλογές και όλοι λέγαμε ότι θα αλλάξουμε το Επιμελητήριο.
Το ίδιο έλεγε και ο σημερινός πρόεδρος, αυτή ήταν και η συμφωνία μας, η πολιτική, με βάση την οποία ο συνδυασμός μας έδωσε την ψήφο για την εκλογή του.
Από την αρχή όμως, είδαμε πρώτα, την κρυφή συμφωνία του σημερινού προέδρου με τους δύο εκλεγμένους του συνδυασμού μας, για ανταλλαγή ψήφου με θέσεις, και στην συνέχεια μια επανάληψη της προηγούμενης λογικής, που όλοι είχαμε καταδικάσει.
Έως τώρα έχουμε ημερίδες, χωρίς σχεδιασμό και  κατεύθυνση, χωρίς προετοιμασία, άρα χωρίς αποτέλεσμα.
Έχουμε συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε έκθεση, χωρίς εκθέτες μέλη του και προϊόντα, άλλα ευκαιρία για ταξίδια, ενώ δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το τι παραλάβαμε.
Στο μόνο που φάνηκε να διαφοροποιείται η νέα διοίκηση είναι  η απομάκρυνση από το γραφείο του Εμπορικού Συλλόγου και της ΟΕΒΕ, χωρίς συζήτηση, σχεδιασμό και προηγούμενη προετοιμασία.
Το σημαντικότερο αρνητικό σημείο βέβαια είναι ότι συγκεντρώνεται η εξουσία και η ενημέρωση σε λίγους, έτσι απομακρύνονται  τα μέλη του Δ.Σ. της αντιπολίτευσης, αλλά και όποια μέλη  που συμμετείχαν στις εκλογές και  δεν εκλέχτηκαν, που όμως θέλουν να προσφέρουν.
Άρα η συνεργασία ήταν μόνο για τα λόγια, τα προεκλογικά και λίγο, κατά τις μετεκλογικές συμφωνίες.
Με καθαρή και δημόσια πάντα γνώμη και θέση, δηλώνω ότι “δεν μπορώ να ταυτιστώ με μια κακή αντιγραφή της προηγούμενης νοοτροπίας διοίκησης  του Επιμελητηρίου”  γι’ αυτό αποσύρω την στήριξη μου στη σημερινή διοίκηση του Επιμελητηρίου και από τώρα και στο εξής η συμμετοχή μου και η ψήφος μου θα είναι “ κατά συνείδηση” και πάντα υπέρ της συνεργασίας, της συμμετοχής όλων και της στήριξης και το όφελος των μελών του Επιμελητηρίου, που έτσι και αλλιώς υπηρετώ για είκοσι και πλέον χρόνια.
 

28/2/2018
Ραψωματιώτης Δημήτρης