Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

korinthian news : Φυσικά από την στιγμή που αυτό το αποτέλεσμα έφεραν οι ενέργειες του Τ. Γκιολή οφείλουμε να δώσουμε τα ένσημα


Το κατάφερε μόνο ο Γκιολής! -Η ολυμπιακή φλόγα τελικά θα κάνει στάση στον Ισθμό!


0
300

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τ. Γκιολής με την korinthiannews.gr το Σάββατο το πρωί μας ανέφερε ότι με δικές του πρωτοβουλίες (μίλησε με τον διευθυντή του Καπράλου της ολυμπιακής φλόγας) κατάφερε να κάνει τελικά στάση η ολυμπιακή φλόγα στον Ισθμό, περνώντας από την Κορινθία.
Είχε πριν ακολουθήσει η αναδημοσίευση της korinthiannews.gr σε σχόλιο του περιφερειακού συμβούλου Γ. Πετρίτση στο facebook όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τελικά η Ολυμπιακή φλόγα δεν θα κάνει στάση σε καμία περιοχή της Κορινθίας.
Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση του Γ. Πετρίτση στις 21 Ιανουαρίου:


Από την στιγμή που θα κάνει στάση η φλόγα σε περιοχή της Κορινθίας είναι θετικό. Φυσικά από την στιγμή που αυτό το αποτέλεσμα έφεραν οι ενέργειες του Τ. Γκιολή οφείλουμε να δώσουμε τα ένσημα.
Με τον Τ. Γκιολή έχουμε αρκετές διαφορές και του έχουμε ασκήσει (και του ασκούμε) αρνητική κριτική για διάφορα θέματα. Οφείλουμε όμως να κάνουμε και αυτό το θετικό σχολιασμό αφού μας διαβεβαίωσε ο ίδιος ο Τ. Γκιολής ότι με δικές του ενέργειες η ολυμπιακή φλόγα θα κάνει στάση στην Κορινθία!
Αυτά είναι μερικά από τα σοβαρά θέματα που πρέπει να ασχολούνται τα πολιτικά πρόσωπα της Κορινθίας. …Αλήθεια οι τρεις Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ πότε αντιλήφθηκαν ότι δεν θα περνούσε η ολυμπιακή φλόγα από την Κορινθία; Και τι έκαναν για να το αποτρέψουν αυτό; …Μήπως πάλι τίποτα;
Φώτης Νικολακόπουλος