Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Δεδηλωμένη....."Γυναίκα της Χρονιάς" η Εύα Καϊλή !!! Μίλα μου για μήλα Der Spiegel

Der Spiegel: Η Εύα Καϊλή στις γυναίκες της χρονιάς!!!Στις γυναίκες της χρονιάς περιλαμβάνει την Εύα Καϊλή το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, χαρακτηρίζοντάς την «διορατική» για την άρνησή της να δεχθεί το δημοψήφισμα που είχε προαναγγείλει ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Μάλιστα το περιοδικό θεωρεί ότι η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με αυτή την άρνηση και την απόφασή της να προειδοποιήσει ανοιχτά την κυβέρνηση Παπανδρέου συνέβαλε στην επιτάχυνση των εξελίξεων και στον σχηματισμό της κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας.

Στη λίστα του περιοδικού δεν περιλαμβάνεται άλλη Ελληνίδα ή Έλληνας, ενώ η ίδια η βουλευτής Θεσσαλονίκης έγραψε στο προφίλ της στο Facebook για το γεγονός: «Αυτό δεν το περίμενα… δεν έχω λόγια.. μακάρι να έγιναν όλα για καλό ...»
Φανερά ενοχλημένη φέρεται να είναι η Μιλένα Αποστολάκη  απο το γεγονός,φωτογραφίζοντας παρέμβαση ξένου δάκτυλου.......... Διαμηνύει δε προς πάσα κατεύθυνση  ότι και αυτή διαθέτει "διορατικότητα" δεδηλωμένη, αλλά προκλητικά αγνοήθηκε απο τον "ξένο δάκτυλο". Το γεγονός σχολιάστηκε ποικιλότροπα από στελέχη του συγκυβερνώντος κόμματος, ...όπου γίνεται της επιδιδομένης επί χρήμασι το σιδηρούν κιγκλίδωμα.Χαρακτηριστική είναι η δήλωση δυσαρέσκειας του Άδωνι Γεωργιάδη,αναφορικά με τον παραγκωνισμό της Ευγενίας,λέγοντας........ ἐμεῖς και κῶ@ο δώσαμε, μια δεδηλωμένη βράβευση δεν αξίζουμε !!!                                                                                                                                           Άντε, καλά Χριστούγεννα!!!