Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Γερμανική προβοκάτσια και η έξωθεν καλή μαρτυρία

  Widersteht den Demagogen...Ηλίθια προβοκάτσια ή ΣΥΡΙΖΑ  πριμοδότηση?
 
Όταν η παραίνεση προέρχεται από Γερμανικά χείλη ,το πολιτικό της ισοζύγιο,φαντάζει με αρνητικό παρανομαστή...Και αυτό το ξέρουν πολύ καλά...
                                                           Οι εκδότες της Financial Times Deutschland  σίγουρα δεν είναι ηλίθιοι. Ξέρουν επομένως πολύ καλά , ποιόν πράγματι ωφελεί το σημερινό προβοκατόρικο άρθρο, με το οποίο καλούν τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν τον (κακό) Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία και όχι τον (κάκιστο) Αλέξη Τσίπρα, η επικράτηση του οποίου θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώ.
 Ξέρουν δηλαδή πολύ καλά ότι ωφελεί αποκλειστικά, και μόνο, και πολύ, τον κ. Τσίπρα.                                                                                                                                Πολιτικό αντίδωρο μια μόλις μέρα από τις  εγγυήσεις Τσίπρα για την παραμονή στο ευρώ,στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος.«Τη Δευτέρα μην ποντάρετε τα λεφτά σας στην έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Εσείς θα χάσετε»...Ειπε ο πονηρός Alexis Tsipras,με αέρα «Ευρωπαίου» ηγέτη!!
Η προβοκάτσια στήθηκε  και απευθύνεται   κατ' εξαίρεση στους αριστερούς- αντιμνημονιακους  ψηφοφόρους,διευκολύνοντας την πόλωση και το πλιάτσικο ψήφων,κυρίως σε βάρος των παραδοσιακών κομμάτων της αριστεράς...βλέπε ΚΚΕ.
                                                                                                                      Σύσταση προς τους ψηφοφόρους...                                                                               Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον: Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο. Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ. Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας.