Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Ο Τσαουσέσκου αν έκανε γκάλοπ θα είχε πιο tact!

Σε παγίδα στημένη στη γνωστή συνταγή...O Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου διεξήγαγε έρευνα (διαβάστε εδώ) ...
============================================================
Β.1. ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΣ ΚΙΑΤΟΥ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2012
Α) ΘΕΤΙΚΕΣ 83%
Β) ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ 0%
Γ) ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ 17%
Δ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ / ΔΑΝ ΑΠΑΝΤΩ 0%
===========================================================

Να έχεις γνώμη για όλα θα ρωτάμε εμείς...σκέφτηκαν οι «φωστήρες» του εμπορικού συλλόγου Κιάτου και διεξήγαγαν «έρευνα στην αγορά του Κιάτου»,σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ.
Ωφελιμότερο θα ήταν το επιλεγμένο δείγμα των ερωτηθέντων να ήταν  καταναλωτές ,αγρότες και εργαζόμενοι ...μπας και καταλάβαιναν,οι διοικούντες, ότι με τα πρόσφατα καμώματά τους περί «συνδικαλιστικής γυμναστικής » έχουν διαρρήξει την κοινωνική συνοχή σε αυτή την πόλη,με επακόλουθο να έχει κλονισθεί και η οικονομική λειτουργία σε βάρος των εμπόρων.
Χωρίς να ξέρουμε τον τύπο της έρευνας (θα τον ζητήσουμε),το δείγμα και το ερωτηματολόγιο σε ότι αφορά τις επί μέρους ενέργειες του εμπορικού συλλόγου... που ανέδειξε θετικές απόψεις σε ποσοστό που θα το ζήλευε και ο Τσαουσέσκου!
Το 83% των ερωτηθέντων για τις ενέργειες των διοικούντων...έχοντας "σώας τας φρένας"είχαν θετική γνώμη, μας ανακοινώνουν οι κρατούντες τα κλειδιά του συλλόγου...βάζοντας παράλληλα σε σοβαρή δοκιμασία την αξιοπιστία της εταιρείας που διεξήγαγε την έρευνα!! 
Μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε πως και οι ίδιοι οι διοικούντες ενώπιος ενωπίω με τους συναδέλφους τους,μπορούν να  ισχυριστούν ότι είναι ικανοποιημένοι από την επικοινωνιακή διαχείριση (εδώ) των αγροτικών κινητοποιήσεων ,τη στάση του προέδρου στο θέμα του  Mall...αρχικά,άλλα και για τις "τρικλοποδιές" στη συνέχεια (δείτε εδώ)
Αισθάνονται άραγε χωρίς tact...αυτάρεσκα ικανοποιημένοι γιατί για άλλη μια φορά,επιχειρούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια των εμπόρων...