Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Αγάθωνας – « Στο Σφακιανάκη βάζω 8 και στο Νταλάρα 2,5...χαριστικά »!

  «Το Νότη τον πάω σαν άνθρωπο. Είναι ντερμπεντέρης. Λέει τη γνώμη του, εκτίθεται, έχει θάρρος. Δεν προσπαθεί να έχει καλά με όλους όπως…κάποιοι άλλοι. Μπορεί να κάνει, μπορεί να μη συμφωνώ σε όλα μαζί του αλλά είναι μια χαρά…»
Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο «Ευρωπαίος» Αγάθωνας στην εκπομπή «Κορίτσια για Σπίτι» του Μακεδονία TV (δείτε το video)
 συνεχίζοντας το σήριαλ των δηλώσεων που προκαλούν αντιδράσεις...

Στο παιχνίδι των «Κοριτσιών» να βάλει βαθμούς όπως στη Eurovision σε διάφορους καλλιτέχνες, ο Αγάθωνας έδωσε 12 στον Γιάννη Πάριο, 10 στον Αντώνη Ρέμο γιατί είναι κοντοχωριανός του, 8 στο Σφακιανάκη για τους λόγους που ανέφερε νωρίτερα και 2,5 στον Γιώργο Νταλάρα (χαριστικά) δίχως να εξηγήσει το γιατί.
Για τον Παντελή Παντελίδη υπογράμμισε πως σαν κι αυτόν υπάρχουν 300 άλλοι και πως του χρόνου μάλλον δεν θα υπάρχει…

Ο Αγάθωνας δε μασάει τα λόγια του γιατί όπως τονίζει «Δε χρωστάω σε κανέναν, ούτε ηθικά, ούτε υλικά». Επίσης συμπλήρωσε πως για να πάει και να γυρίσει απ’ την Eurovision έβαλε και απ’ την τσέπη του. Λεφτά δεν πήρε ούτε από τη διαφήμιση για τα Λαϊκό Λαχείο που ήταν «σήμα κατατεθέν» του για αρκετά χρόνια αφού σύμφωνα με τον ίδιο «την έπαθε όπως η πουτάνα η Πόντια… που μετά έμαθε πως πληρώνεται γι’ αυτή τη δουλειά». Ακόμη και το τραγούδι «Την είδα απόψε λαϊκά» το χαρακτήρισε χαζοτράγουδο.
Ο Αγάθωνας θεωρεί το τραγούδι που απέδωσε με τους Koza Mostra, «Α lcohol is free» ως το καλύτερο της διοργάνωσης και ελπίζει να συμμετάσχει και πάλι στο θεσμό ακόμη και με άλλη χώρα… που θα τουλάχιστον θα του πληρώνουν τα έξοδα.
Δεν καίγεται να δουλέψει με το Ρέμο ενώ προτιμάει την Παπαρίζου: «Είμαι παπαριζικός μέχρι το κόκαλο.
                     Από τότε που βγήκε πρώτη στη Eurovision ήθελα να της μοιάσω!
Όχι εμφανισιακά, στην επιτυχία της στη Eurovision. Ο Γαϊτάνος προσπαθεί να της μοιάσει, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Βάφεται, κάνει τα μάτια του... Έχετε δει πως βάφεται; Εγώ τον έχω δει γι' αυτό!»

Για το μουσικό κριτήριο του κόσμου υπογράμμισε: «Έχει γεμίσει με πολλούς κουφούς αυτή η χώρα. Οι μερακλήδες είναι λίγοι όπως και το ρεμπέτικο είναι για λίγους».

πηγή:Ogdoo.gr