Ανακατεύθυνση στο portal kavos news

Πολιτική παραίτηση Γιώτη με πολλούς αποδέκτες...

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου ανακοίνωσε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κορινθίων Κώστας Γιώτης,στο χθεσινοβραδυνό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κορινθίων. 
Ο κύριος Γιώτης αφού ξεκαθάρισε πως σε καμία περίπτωση η παραίτησή του  δε γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους...
Επικαλέστηκε προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους,επικεντρώνοντας ωστόσο την απόφασή του επί του πολιτικού...και ενδεχομένως στο πρόσωπο που η Νέα Δημοκρατία προτίθεται να στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές για τον Δήμο Κορινθίων.
«Παραιτούμαι για προσωπικούς, επαγγελματικούς και για πολιτικούς λόγους αφού στηρίχθηκε η παράταξη από μια πολιτική δύναμη με την οποία έχω πολλές διαφωνίες» 
Με αυτό τον τρόπο τα μέλη της παράταξης είναι πλέον ελεύθερα να αποφασίσουν τις κινήσεις θα κάνουν στις επικείμενες δημοτικές εκλογές,είπε ο κ. Γιώτης.
Ο κ. Γιώτης εξέφρασε την αντίθεσή του στην μνημονιακή πολιτική που ασκεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας,παράταξη από την οποία στηρίχτηκε στις  προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ενώ υπήρξε υποψήφιος βουλευτής αλλά και στέλεχος με σημαντικούς ρόλους για την ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου,τονίζοντας πως έχει διαχωρίσει την θέση του από αυτήν, εδώ και πολύ καιρό.
Συνεπώς έχουμε μια  πολιτική τοποθέτηση - απόφαση  του κυρίου Γιώτη ,που με τις απαραίτητες διευκρινήσεις:"σε καμία περίπτωση δε γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους..."  -  αφήνει ανοικτά ενδεχόμενα τόσο στην κεντρική πολιτική σκηνή να δραστηριοποιηθεί πολιτικά απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης -  όσο και στα  αυτοδιοικητικά του Δήμου Κορινθιων να στηρίξει με έμμεσο ή άμεσο τρόπο την επανεκλογή του σημερινού δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού.